Jau atėjo Trys Karaliai…

Didžiųjų švenčių laikas baigėsi, atėjo Trys Karaliai, ir grįžtame prie kasdienių darbų, širdyse nešdamiesi šviesių išgyvenimų atminimą.

Baigėsi ir tiesioginė transliacija iš gyvosios prakartėlės Kaune, Rotušės aikštėje. Nesuskaičiuosime, kiek žmonių atėjo pasidžiaugti kūtelėje gimusiu Jėzumi, pasižiūrėti ėriuko ir avytės, ramiai ir šiltai leidusių dienas tvartelyje, stebint vaizdo kameros „akiai“. Tačiau vien tiesioginę transliaciją internetu stebėjo beveik 20 000 žiūrovų.

Nuoširdžiai dėkojame visiems, aplankiusiems mūsų šeimos jau dešimtą kartą įrengtą prakartėlę. Didžiausia dovana mums – jei ji suteikė Jums džiaugsmo ir malonių akimirkų.

O dienos bėga, vis ilgėdamos ir artindamos pavasarį. Pažadame Jums dar vieną tradicine tapusią tiesioginę transliaciją: kovo mėnesį vaizdo kamera žvelgs į gandralizdį ant stogo mūsų ūkyje Rokuose.

Kaip ir kasmet, lauksime žinios, kas pirmas pastebėjo sugrįžusius gandrus. Tai bus konkursas jauniesiems gamtos mylėtojams – pirmasis gandrą pamatęs moksleivis laimės visai savo klasei kelionę autobusu į Ventės Rago ornitologijos stotį, Lietuvos paukščių „sostinę“, išgirs įdomių pasakojimų apie sparnuočius, pamatys gausią jų ekspoziciją.

Dėkodami visiems už pagarbą ir dėmesį šv. Kalėdų simboliui – gyvajai prakartėlei, linkime Jums gerų metų, baltos žiemos ir giedro pavasario.

Rasa ir Kazys STARKEVIČIAI