Ministras ar ne?

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovas, susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius turėtų atsakyti į esminius klausimus, o ne vien į tuos, kur slidinėjama ant bananų žievių.

Noriu paklausti susisiekimo ministro – ar jis turi bent minimalią įtaką „Lietuvos geležinkeliams“, kurių vadovas ne tik principingai neatsako į klausimą, gautą jau prieš porą mėnesių, apie Petrašiūnų bendruomenės bėdas? Pakartoju užklausą.

Ir dar noriu paklausti, kodėl praėjo visi protingi LG trasos Vilnius–Kaunas remonto terminai?

Juk LG valdyba, kaip giriasi bendrovės atstovas spaudai, „…sulaukė pripažinimo – Gerosios valdysenos praktiką valstybės valdomų įmonių sektoriuje diegiantis Valdymo koordinavimo centras juos išrinko profesionaliausiai dirbančia valdyba. Taip pat bendrovė šiais metais ataskaitoje gavo įvertinimą „A“ ir lyginant su pernai metais, kai buvo įvertinti „A-“, palypėjo vienu žingsneliu aukštyn.“

Paspauskite valdybą ir tuo klausimu. Jei sakysite, kad tai buvusio ministro palikimas, tai sakykite. Pagrįskite.

Jūs ministras ar ne? Svarbus būtų Jūsų atsakymas ir rezultatai, jei tektų balsuoti dėl interpeliacijos. Neišeina jau žmonėms tarp Vilniaus ir Kauno susisiekti. Bėda. Kas kaltas? Ką darome?

Kazys Starkevičius

P. S. Priminsiu ir susirašinėjimą be pasekmių…