Ką valgys mūsų vaikai

Lapkričio 24 dieną, penktadienį, 17.30 val. Kauno savivaldybės Didžiojoje salėje vyks pokalbis-susitikimas su UAB „Mėta“ direktoriumi Mindaugu Vyskupaičiu. Kauniečius į šį renginį pasidalinti mintimis apie ekologiškus produktus kviečia Kauno Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sueigos pirmininkas Kazys Starkevičius ir TS-LKD frakcijos Savivaldybės Taryboje lyderė Edita Gudišauskienė. Ypatingai laukiami darželinukų tėveliai, priešmokyklinio ugdymo įstaigų vadovai ir specialistai
Siekdami, kad mūsų vaikučiai valgytų natūralų ir sveiką lietuvišką maistą, turime ne tik remti vietos gamintojus, bet ir palaikyti jų tikslą – mes galime apsirūpinti ekologiškais produktais, vaikams duodami ant stalo tai, kas yra geriausia, sveikiausia. „Mėtos“ bendrovė iš Lietuvoje užaugintos ekologiškos žaliavos gamina girą, ekologiškas sultis ir ekologiškus konservus, bemielę viso grūdo ruginę ir kvietinę duoną, viso grūdo miltų kepinius, natūralius saldumynus iš daržovių ir kt.
Apie tiesioginį sveikų produktų kelią pas vartotoją, gerąsias lietuviško maisto savybes susirinkusiesiems pasakos „Mėtos“ direktorius“ M. Vyskupaitis, atsakys į kilusius klausimus, dalinsis sveikos mitybos privalumais.
TS-LKD Kauno sueigos inf.